Veelgestelde vragen - FAQ

Snelle antwoorden op uw vragen

Hoe maak ik een account aan?

Dat doen wij voor u!

Tijdens uw eerste bestelling wordt er voor u een account aangemaakt. De nodige gegevens worden via e-mail verstuurd.

Hoe bekijk/bewerk ik mijn gegevens?

U logt zich eerst in. Rechts bovenaan klikt u op "Klanten login" of klik hier om in te loggen.

U komt op de pagina "Mijn account", hier vindt u uw "Persoonlijke gegevens" en eventueel "Zakelijke gegevens". U kan hier nu uw account bewerken.

Hoe moet ik betalen?

U kan online betalen via online banking tijdens het bestellen.

Of u kan betalen bij levering aan onze medewerker.

Is online betalen wel veilig?

Tijdens het bestelproces gebruiken we Secure Socket Layers (SSL). Dit is een extra beveiliging op uw internetverkeer waarmee de informatiewisseling tussen u, de klant, en onze websites gecodeerd wordt. Hierdoor is deze informatie compleet onleesbaar voor derden en zijn uw betalingsgegevens dus volledig beveiligd.

Twijfelt u of u op de beveiligde pagina bent geraakt? Neem dan even een kijkje onderaan de pagina, daar zou u een slotje moeten zien. Bovendien zal u ook een groene balk zien in uw webbrowser. De groene balk garandeert de identiteit van de organisatie achter een bepaald webadres.

Hoeveel bedragen de verzendingskosten?

Indien u een bestelling plaatst met een minimumbedrag van 199,00 EUR dan wordt uw bestelling gratis geleverd.

Voor bestellingen met een totaalbedrag kleiner dan 199,00 EUR betaalt u een extra verzendingskost van 15,00 EUR (tenzij anders vermeld bij het product).

Op de Waddeneilanden is er geen levering voorzien.

Door wie wordt mijn product geleverd?

De effectieve levering van uw bestelling bij u thuis wordt in 90% van de gevallen uitgevoerd door onszelf, Deliya.

Bij de andere 10% gebeurt de levering door de postbode, dit kan het geval zijn bij kleinere producten.

Hoe lang duurt het voordat mijn product wordt geleverd?

U kan bij ons steeds zelf een dag aanduiden waarop u het product graag zou ontvangen, welke wij steeds proberen te respecteren. Voor deze datum wordt er steeds rekening gehouden met de levertermijn van elk product zelf.

Op elke productpagina kan u steeds een actuele voorraadstatus vinden waardoor u al meteen ziet of het gewenste product meteen leverbaar is of niet.

Indien er producten in uw bestelling niet voorradig zijn of op bestelling besteld worden, zal u tijdens uw bestelling nog geen leverdatum kunnen kiezen. Wij zullen bij het binnen krijgen van uw bestelling deze zo snel mogelijk verwerken en zodra alle onderdelen op stock zijn krijgt u de mogelijkheid om een leverdatum te kiezen.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Ja, wanneer u uw bestelling wenst af te halen, kan u tijdens het plaatsen van uw bestelling kiezen voor "afhalen" tijdens de stap "Gegevens".

Mijn product is defect bij levering, wat nu?

Wanneer de bestelling aan huis wordt geleverd of de bestelling in ons experience center wordt afgehaald, rekenen we op de kritische zin van onze klanten. Hoewel we ernaar streven dat geleverde producten steeds perfect in orde zijn, raden we u toch aan de bestelling te controleren alvorens ze te aanvaarden.

Als u de bestelling op dat moment aanvaardt, wil dit zeggen dat u akkoord gaat met de staat waarin het product u is overhandigd.

Hoelang heb ik garantie op mijn producten?

De garantietermijn verschilt van product tot product en ook de garantietermijnen van de verschillende onderdelen van een specifiek product kunnen verschillen.

Voor meer informatie verwijzen we u graag door naar de betreffende productpagina.

Ik heb klachten, bij wie kan ik terecht?

Hoewel we ons uiterste best doen om alle klanten zo snel en zo goed mogelijk verder te helpen, kan het zijn dat er iets niet naar wens verloopt. Indien u een klacht hebt over onze producten of onze service kan u zich steeds richten aan onze klantendienst per e-mail.

Wij zullen de klacht steeds grondig onderzoeken en zo snel mogelijk contact opnemen om u een mogelijke oplossing voor te leggen.

Let op dat klachten in verband met een niet-conforme levering ons binnen 8 dagen na levering moeten bereiken en klachten in verband met verborgen gebreken binnen twee maanden na ontdekking of binnen de wettelijke garantietermijn.

Ik heb moeilijkheden bij de bestelling, wat nu?

Voor vragen in verband met de betaling, verzending en bezorging van de producten kan u steeds contact opnemen met ons op info@deliya.be.

Indien u vragen heeft in verband met garantie, defecten en producten retourneren, staat Flexico tot uw beschikking via volgend e-mailadres: info@flexico.be.

Waar kan ik bekijken welke producten ik al heb besteld?

Wanneer u al bent ingelogd in Deliya ziet u "Mijn bestellingen" in het linkse menu. Op deze pagina krijgt u een overzicht van de reeds geplaatste bestellingen bij ons.

F.A.Q.